Website Maken In Nederland

Published Jul 29, 20
5 min read

webdesign Bureau - Website Laten Make

Het uurtarief van de designer wordt bepaald door zijn ervaring, kennis en de overheadkosten van het bureau. Een freelancer kost +-35 euro (beginner) 175 euro (zeer ervaren) per uurEen klein webdesign bureau kost 50 a 125 euro per uurEn grote ontwikkelbureaus kunnen wel 75 tot wel 250 euro per uur vragen.

Gelukkig is de investering in een weldoordacht webdesign een langdurende investering die makkelijk de kosten eruit haalt. Onderschatten mensen wel eens wat er allemaal bij jou werk komt kijken?Denken ze dat het makkelijker is of minder tijd zal kosten? Ja? Dat hebben webdesigners ook - website maken met wordpress uitbesteden. Dit komt omdat heel veel uren ‘verborgen’ uren zijn.

En het doorvoeren van een volgens jou ‘kleine’ aanpassing kan zo een uur in beslag nemen. Ik onderschat het werk wat bij het maken van een website komt kijken ook altijd. Maar als je zo’n proces van dichtbij volgt, begrijp je steeds meer dat een website een paar duizend euro kan kosten - relevante linkbuilding.

webdesign Bureau belgie - Uw Professionele Webdesigner

Eerst is er mailverkeer. Een paar mailtjes om te kijken of jullie bij elkaar passen.Daarna is er vaak een persoonlijke afspraak. Dat kost tijd en het gesprek moet voorbereid worden.Daarna moet er een offerte worden opgesteld en er zal daarna weer wat mailcontact zijn.Daarna wordt er onderzoek gedaan bij soortgelijke websites, nagedacht en moet er een wireframe gemaakt worden van de belangrijkste pagina’s.Die wireframe moet goedgekeurd worden.

Dat betekent HTML, CSS, PHP, Bootstap etc. Weer een paar dagen tijd.Daarna weer een bespreking en wat aanpassingen.Daarna moet jij de content opleveren en moet alles werkend gemaakt worden (contactformulieren, social media buttons etc).Daarna moet alles nog getest worden en Google Analytics toegevoegd worden.Daarna moet de website worden opgeleverd.Daarna komt nog nazorg.

En als ondernemer moet je bij de kosten ook de tijd rekenen dat je bezig bent met alle randzaken, zoals marketing en administratie. Als je al die uren vermenigvuldigt met het uurtarief (van 50 a 125 euro), dan kom je snel op een prijs van 2.500 a 5.000 euro voor een mooie goed in elkaar zittende website.

webdesign belgie – Website Laten Maken

De vraag is moeilijk te beantwoorden, omdat we eigenlijk vragen ‘hoe weten we over webdesignbureau X beter is dan webdesignbureau Y. Het doel van een website is verkopen, overtuigen en informeren (linkbuilding activiteiten). We moeten dus op zoek naar een bureau dat zich richt op het succesvoller maken van de onderneming in plaats van het maken van een mooi website.

Waar gaat het over? Noemen ze iets over doelen, verkopen en conversie?Hoe zit hun website in elkaar? Was het direct duidelijk wat ze doen en wat hun uniek maakt?Bekijk het portfolio. Zijn die websites ook makkelijk te gebruiken? Is het overduidelijk op elke website in het portfolio wat zij doen en wat de bezoeker moet doet? Nee? Dan kan het zijn dat ze hun ‘skills’ alleen bij hun eigen website hebben ingezet.Zijn het matig leesbare standaard (bullshit-)teksten? Dan is de kans groot dat zij niet letten op marketing, usability en conversie.

Wil je nou iets wat er oké uitziet en een paar honderd euro kost of wil je een gebruiksvriendelijke website met een wow-factor die verkoopt? Lees het artikel: Waar jij op moet letten bij het laten maken van een website. Een professioneel en makkelijk te gebruiken content management systeem (lees WordPress)Dat de website op maat wordt gemaaktMeerdere feedbackmomentenDat Google Analytics wordt geïmplementeerd (bezoekersstatistieken)Social Media shizzleDat alles zoekmachine vriendelijk is ingerichtDat de website getest wordtEn natuurlijk een onderscheidende website die qua look & feel jouw USP en identiteit uitstraalt.

webdesign - Website Laten Maken - laat Google Je Vinden

Want ik denk dat je voor 3 tot 5 duizend wel een paar van de onderste dingen erbij krijgt. Maar laten we nu even een website van 1.500 in ons hoofd houden. Ok, wat krijg je niet? Het invoeren van de content – dit moet je vaak zelf doen, maak hier ook tijd voor vrij.Een logo – die moet je dus nog laten maken.Zoekmachine optimalisatie.Unieke iconen.Afbeeldingen en foto’s.Forum, webshop, inlogsysteem of andere soortgelijke technische systemen.A landingspagina’s – vaak is het handig om een landingspagina template erbij te nemen.Hoe wil je dat jouw website op de mobiel eruit komt te zien? Of op de tablet? Denk daar ook over na. Een responsive website is een website die zich aan het apparaat aanpast. Zo komt jouw website altijd goed uit de verf. Een responsive website is tegenwoordig een beetje de norm.

Is dit niet het geval? Dan kan je denken aan een meerprijs van 20 a 50%. Hosting is heel simpel gezegd een stuk schijfruimte die je huurt, waarop jouw website komt te staan. Het is de grond waar jouw huis (jouw website) op gebouwd wordt. Een domeinnaam is dan het adres.

website Laten Maken In belgie

webdesign - Webdesigner Bureauwebsite Laten Maken? Premium Website

Dit kan je waarschijnlijk het best regelen je een website laat bouwen. Nu bijvoorbeeld. Er zijn verschillende hostingproviders waar je uit kan kiezen. Maar ook de kwaliteit verschilt. Het belangrijkste bij hosting is up-time (het percentage dat je website bereikbaar is), service (als je vragen hebt) en snelheid. Een goede hostingpartij kan het verschil betekenen tussen een laadtijd van 1.2 seconden en 3 seconden.

Ik zit zelf bij Xel Media en ik raad ze ook aan. Xel Media is een van de snelst groeiende hostingproviders en zij richten zich op service, WordPress en snelheid. Alles wat je nodig hebt om goed te beginnen. Ik zal gaan voor het WordPress Start pakket van 15 per maand.

Erg handig als je zelf je website gaat beheren. Er zijn natuurlijk ook andere opties qua hosting (Hoe rank je hoger). Die kan je hier vinden. Sommige webdesignbureaus bieden ook nog een onderhoudscontract aan. Zij zorgen dan voor alle updates en de veiligheid van je website. Zo’n onderhoudscontract zou ongeveer 50 tot 150 euro per maand kosten.

professionele Wordpress Website Laten Maken

website Laten Maken Nederland - Webdesignbureau Studiowebdesign Bureau - Website Laten Make - google Proof

Je kan deze kosten snel besparen door eens in de maand even alle plugin up te daten (10 minuten tijd). Afbeeldingen (een hele grote foto kan wel 60 euro kosten). Meestal kost het een paar euro per foto. Maar investeer asjeblieft ook in goede afbeeldingen. Niet die typische stockfoto’s met ‘zakenmensen’ die overdreven lachen.

Navigation

Home

Latest Posts

Vps-servers

Published Sep 03, 20
6 min read

Windows Servers

Published Sep 01, 20
4 min read

Vps Hosting

Published Aug 30, 20
6 min read